Kiemelt médiapartnereink:

Főtámogató:

SAJTÓ

Mindenütt Nő  

„Nőnap reloaded”

 

2013. március 8–10.

 

Női alkotókat és sorsokat bemutató rendezvénysorozat

 

12 város 65 helyszín 110 program

A hazai kulturális élet legrangosabb képviselői csatlakoztak az Accord World Music munkatársai által idén első alkalommal megszervezett programsorozathoz, azért, hogy három napon át nőkről szóló, a nők problémáival foglalkozó, női alkotókat bemutató programokat láthassanak az érdeklődők Budapesten és országszerte. Szinte minden megtalálható a programban a színházi előadásoktól a koncerteken és kiállításokon át egészen a női sorsokat bemutató játékfilmekig.

A rendezvénysorozat célja, hogy új tartalommal töltse meg a mára már szinte teljesen elfelejtett nőnapot. Legalább néhány napra rá szeretné irányítani a figyelmet a női alkotókra, a női sorsokat bemutató alkotásokra, azért, hogy ne csak egy csokor hóvirággal, hanem a figyelmével és az érdeklődésével ünnepelje a társadalom a nőket.  

A szervezők reményei szerint ebben a sokszínű kínálatban mindenki megtalálhatja az őt leginkább érdeklő programot, eltöprenghet vagy elgyönyörködhet a látottakon, s másnap már egy kicsit más szemmel néz majd a nőkre. Remélhetőleg több megértéssel, több tisztelettel és sokkal-sokkal több figyelemmel.

Műsorfüzet letölthető pdf formátumban

Archívum Sajtó  Kapcsolat  Impresszum Támogatók