A tartármártás krémes ízvilága és sokoldalúsága miatt különleges kiegészítője lehet bármilyen ételnek. A receptünkben minden hozzávaló ízlés szerint variálható, így elkészíthetjük a mindenki számára legmegfelelőbb mártást.
Hozzávalók:
- 2 evőkanál tejföl
- 1 evőkanál majonéz
- 1 teáskanál mustár
- 1 teáskanál porcukor
- 1 teáskanál citromlé
- só
- fehérbors
Elkészítés:
- A tejfölt, a majonézt és a mustárt egy tálban keverjük össze kézi habverővel.
- Adjunk hozzá egy kevés sót, fehérborsot, és a porcukrot.
- Végül öntsük hozzá a citromlevet, és alaposan keverjük el.
- A mártást tálalás előtt hűtőszekrényben legalább egy órát pihentessünk.
Kész is van a finom tartármártás! Ételeinkhez használva, különleges ízt és ínycsiklandó élményt varázsolhatunk a számunkra fontos embereknek.
Kapcsolódó recept ötletek






Kiemelt kép forrása: tastingtable.com